Op een tweede bijzondere Algemene Ledenvergadering (ALV) heeft de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) op 27 juli 2023 besloten om haar statuten te wijzigen. Tegelijkertijd is het huishoudelijk reglement van de Vereniging aangenomen. Met deze belangrijke ontwikkelingen wordt nu het traject voor de formele inwerkingtreding van de nieuwe statuten in gang gezet.

De statutenwijziging en het aangenomen huishoudelijk reglement zullen van invloed zijn op de interne werking van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven. De aangenomen wijzigingen zullen nu worden voorgelegd aan de relevante instanties. Dit proces van formele inwerkingtreding zal nauwgezet worden gevolgd door het Bestuur van de VSB.

De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven vertegenwoordigt een breed scala aan bedrijven en ondernemingen in Suriname en heeft als doel de belangen van het bedrijfsleven te behartigen en bij te dragen aan de economische groei en ontwikkeling van het land. Hiervoor zijn vooral sterke statuten en een up to date huishoudelijk reglement van belang.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required