Op dinsdag 12 december 2023 organiseerde de Suriname Investment & Trade Agency (SITA) een workshop met als thema “Inter-institutional Cooperation for Investment Generation in Suriname.” Het evenement, markeerde een belangrijke stap in de inspanningen van SITA om relaties op te bouwen met diverse stakeholders en de samenwerking tussen beleidsmakers, overheidsvertegenwoordigers, de private sector en andere betrokkenen te bevorderen.

De workshop is onderdeel van een bredere reeks sectorondersteunende activiteiten die SITA initieert om bewustwording te creëren en een open dialoog te bevorderen. De focus ligt op het stimuleren van een constructieve uitwisseling van ideeën en ervaringen, met als uiteindelijk doel de versterking van samenwerking tussen verschillende belanghebbenden en het bevorderen van effectieve en inclusieve governance.

Namens de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) participeerde het directieteam en Bestuurslid Anne Greet-Dilweg actief in de workshop. Hun aanwezigheid benadrukt het belang dat de private sector hecht aan samenwerking met overheidsinstellingen en andere stakeholders om een gunstig investeringsklimaat te bevorderen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required