In de bruisende maand december viert SOS Handelmij met trots haar 25-jarig bestaan. Gedurende deze kwart eeuw heeft SOS Handelmij zich onderscheiden als een veelzijdige partner voor organisaties in Suriname, met een focus op het bieden van hoogwaardige zakelijke oplossingen en technische ondersteuning.

SOS Handelmij heeft zich gevestigd als een ervaren vertegenwoordiger van diverse internationale bedrijven. Haar brede scala aan diensten omvat onder andere de levering van meubilair voor kantoren, onderwijsinstellingen, horecagelegenheden en designliefhebbers. Daarnaast biedt het bedrijf oplossingen op het gebied van vloeren, entreematten, plafondsystemen, wandbescherming, scheidingswanden, raambedekking, keukenapparatuur, archiefsystemen en laboratoriuminrichtingen.

Het succes van SOS Handelmij is gebaseerd op intensieve samenwerking met specialisten, waaronder fysiotherapeuten en arbodeskundigen. Door te begrijpen wat klanten nodig hebben, kunnen de specialisten van SOS Handelmij op maat gemaakte adviezen verstrekken. Bovendien benadrukt het bedrijf haar toewijding aan klanttevredenheid door periodieke servicerondes, waarbij het meubilair wordt gecontroleerd en eventuele reparaties worden uitgevoerd.

SOS Handelmij heeft als missie om, in nauwe samenwerking met internationale toonaangevende bedrijven, het leef- en werkcomfort van bedrijven en organisaties in Suriname te verbeteren. Door duurzame en inspirerende werk-, leer-, horeca- en leefomgevingen te bieden, evenals bedrijfstechnische benodigdheden en oplossingen, blijft SOS Handelmij een betrouwbare partner voor de zakelijke gemeenschap in Suriname.

Gefeliciteerd met dit indrukwekkende jubileum, SOS Handelmij! Op naar nog vele succesvolle jaren van innovatie en toewijding aan excellente zakelijke oplossingen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required