Het toonaangevend evenement voor buitenlandse directe investeringen in de Verenigde Staten is slechts enkele maanden verwijderd en de registratie is nu geopend! De SelectUSA Investment Summit vindt plaats van 23 tot 26 juni 2024 in het Gaylord National Resort and Convention Center in Maryland, slechts enkele mijlen buiten Washington, D.C. De SelectUSA Investment Summit is het meest prominente evenement in zijn soort in de Verenigde Staten en is het belangrijkste voor het vergemakkelijken van zakelijke investeringen. Gedurende vier dagen zullen bedrijven van over de hele wereld verbinding maken met duizenden investeerders, Amerikaanse bedrijven, economische ontwikkelingsorganisaties (EDO’s) en branche-experts om investeringsovereenkomsten te sluiten. https://www.selectusasummit.us/

De Verenigde Staten staan wereldwijd bekend als een veilige haven voor investeringen, en zakendoen daar biedt ongeëvenaarde kansen voor groei en toegang tot een robuuste economie. De SelectUSA Investment Summit plaatst cliënten voor besluitvormers van bedrijven die hun organisaties naar de Verenigde Staten willen uitbreiden of verplaatsen. De top beslaat bijna alle sectoren en activaklassen, met bedrijven uit bijna elke sector. Om u te registreren, bezoek selectusasummit.us

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required