Vandaag, 19 januari 2024, bestaat ons lid, De Surinaamsche Bank N.V. 159 jaar. Een mijlpaal waar wij met z’n allen vol trots op terugkijken.

DSB werd opgericht op 19 januari 1865 en heeft gedurende haar 159 jarige bestaan zowel goede als slechte tijden meegemaakt. Door de toewijding en inzet van haar bestuur en medewerkers heeft DSB recent het financiële jaar 2020 kunnen afsluiten met een positief resultaat. De vooruitzichten na 2020 zien er eveneens heel positief uit.

DSB speelt, als de grootste bank in Suriname, een belangrijke rol in het versterken van de financiële dienstverlening in Suriname. Samen met haar nieuw directieteam, de RvC en alle medewerkers kijktt de DSB uit naar de verdere ontwikkeling van het bankwezen in Suriname en de uitbreiding en verbetering van haar dienstverlening naar de Surinaamse samenleving.

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required