Op zaterdag 09 maart 2024 zal het FHR Institute for Higher Education met trots de zevende editie van de FHR Business Fair organiseren onder het inspirerende thema “Building up Expectations”. Het evenement belooft een boeiende showcase te worden van innovatieve ondernemingen, gepresenteerd door studenten van het Bachelor of Business Administration (BBA) programma aan de FHR School of Business.

In het eerste anderhalf jaar van het vierjarig BBA-programma krijgen studenten de unieke kans om, in groepsverband, op een gestructureerde en professionele wijze een eigen ‘business’ op te zetten. De climax van dit leertraject vindt plaats in het tweede studiejaar tijdens de jaarlijks terugkerende Business Fair. Hier zullen studenten hun bedrijven, producten of diensten presenteren aan een breder publiek en hun ondernemingsideeën pitchen voor ‘investeerders’.

Namens de Rector, het bestuur en het management van FHR Institute for Higher Education, wordt u uitgenodigd om deel te nemen aan dit stimulerende evenement. Het is tevens een bijzondere dag, aangezien FHR op 09 maart ook haar 24ste jaardag mag vieren.

Details van de FHR Business Fair 2024:

  • Datum: Zaterdag 09 maart 2024
  • Tijd: Ceremoniële opening om 12.00 uur
  • Locatie: Burenstraat 23
  • Thema: “Building up Expectations”

De Business Fair biedt niet alleen een platform voor studenten om hun ondernemerschap te tonen, maar creëert ook een unieke gelegenheid voor netwerken en interactie met bedrijfsleiders, investeerders en andere belanghebbenden in de zakelijke gemeenschap.

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required