Lucky Store N.V. kondigt met trots aan dat het eindelijk met succes de langverwachte Duty Free beschikking heeft verkregen, inclusief essentiële douanevoorwaarden. Deze overwinning markeert het resultaat van doorzettingsvermogen en toewijding, ondanks de vele uitdagingen waarmee het bedrijf werd geconfronteerd sinds het begin van de strijd in 2015.

De reis naar deze prestatie was gevuld met hindernissen en tegenstand, maar dankzij de vastberadenheid van Lucky Store werd het principe van eerlijke concurrentie uiteindelijk erkend aan de groene tafel. Het bedrijf moedigt collega-handelaren aan om stappen te ondernemen en ook de Duty Free beschikking aan te vragen bij het Ministerie van Financiën. Het verkrijgen van deze status kan de concurrentiepositie van handelsbedrijven aanzienlijk verbeteren. 

Lucky Store staat klaar om ondersteuning te bieden en is bereid advies en richtlijnen te delen om het proces voor de gehele handelsgemeenschap te vergemakkelijken. Samen streven ze naar een evenwichtige en eerlijke handelsomgeving voor alle betrokken partijen. Voor verdere vragen of aanvullende informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het Lucky Store-team.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required