SEOGS 2024 is het grootste en meest toonaangevende energie- en offshore-evenement in Suriname, dat een regionaal en internationaal publiek aantrekt. Het evenement is ontwikkeld in een joint venture met Staatsolie Maatschappij Suriname en wordt gehost door Staatsolie, met volledige steun van de regering van Suriname. De organisatie is in handen van Global Event Partners Ltd. en Fossil Energy Consulting.

Het executive summit en de technische conferentie bieden een schat aan inhoud voor commercieel ingestelde bedrijven die willen profiteren van investerings-, ontwikkelings- en projectmogelijkheden in een van ‘s werelds belangrijkste olie- en gasgebieden. De tentoonstelling biedt daarnaast het ideale platform voor internationale deelnemers om in contact te komen met lokale partners en kopers die op zoek zijn naar leveranciers.

Met de nadruk op samenwerking en kennisuitwisseling, fungeert SEOGS 2024 als een cruciale ontmoetingsplaats voor de energie- en offshore-industrie, waar professionals en stakeholders de nieuwste ontwikkelingen kunnen bespreken en zakelijke mogelijkheden kunnen verkennen. Met Staatsolie als gastheer en de volledige steun van de Surinaamse overheid, belooft SEOGS 2024 een dynamisch platform te zijn voor netwerken, leren en zakendoen in deze bloeiende sector.

Voor VSB-leden is er een 10% korting op Delegate badges voor de summit dagen, en meer informatie is beschikbaar via info@vsbstia.org

Lees meer: Hall 3 announced at SEOGS 2024

SEOGS2024_Delegate Booking Form

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required