Geachte Dames en vrouwelijke Ondernemers,

Met genoegen willen wij als Vereniging Surinaams Bedrijfsleven onze oprechte felicitaties uitbrengen op de gelegenheid van Internationale Vrouwendag. Dit jaar staat de viering in het teken van ‘Investeer in vrouwen: Versnel vooruitgang.’ Deze dag biedt niet alleen de gelegenheid om de verwezenlijkingen van vrouwen wereldwijd te vieren, maar ook om gezamenlijk actie te ondernemen ter bevordering van gendergelijkheid.

In lijn met de recente inzichten van de Verenigde Naties, delen wij de bezorgdheid over het dreigende tekort aan maatregelen voor gendergelijkheid tegen 2030. Dit benadrukt de dringende behoefte aan investeringen in vrouwen, niet enkel als economische noodzaak maar als een imperatief van fundamentele mensenrechten.

Als Vereniging Surinaams Bedrijfsleven verbinden wij ons tot blijvende inzet voor gendergelijkheid. Laten we deze Internationale Vrouwendag benutten als inspiratiebron om samen te bouwen aan een toekomst waarin alle vrouwen en meisjes in Suriname de kansen en gelijkheid krijgen die ze verdienen.

Met hartelijke felicitaties en de belofte van voortdurende solidariteit.

Foto: Ter gelegenheid van de SDG CEO Breakfast event in februari 2024

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required