Van 15 tot en met 18 mei 2024 staat Suriname in het teken van een bijzondere gebeurtenis: de Business Mission to Suriname, georganiseerd door de Jamaica Promotions Corporation (JAMPRO). VSB is als partner ook bij betrokken. Deze missie belooft een belangrijke mijlpaal te worden in de bilaterale handelsrelaties tussen Jamaica en Suriname, met als hoofddoel het bevorderen van samenwerking tussen bedrijven uit beide landen.

Een van de hoogtepunten van deze missie zijn de geplande B2B-ontmoetingen die plaatsvinden op donderdag 16 mei en vrijdag 17 mei in het Courtyard Marriott Hotel. Tijdens deze ontmoetingen zullen JAMPRO-leden de kans krijgen om in contact te komen met Surinaamse bedrijven, waarbij de focus ligt op het verkennen van mogelijke samenwerkingsverbanden om de handel tussen beide landen te stimuleren.

De lijst van JAMPRO-lidbedrijven die aan deze missie deelnemen, omvat verschillende sectoren en belooft een breed scala aan mogelijkheden voor samenwerking. 

Voor bedrijven die interesse hebben om deel te nemen aan deze ontmoetingen, wordt gevraagd om hun bevestiging zo spoedig mogelijk door te geven.

Deze handelsmissie belooft niet alleen nieuwe zakelijke kansen te creëren, maar ook bij te dragen aan de versterking van de economische banden tussen Jamaica en Suriname. Door middel van samenwerking, uitwisseling van expertise en het benutten van elkaars marktpotentieel, kunnen beide landen profiteren van een duurzame en bloeiende handelsrelatie.

Met de Business Mission to Suriname wordt een belangrijke stap gezet in de richting van een toekomst waarin Jamaica en Suriname nauwer met elkaar verbonden zijn op het gebied van handel en economische samenwerking.

Aanmeldingen zijn mogelijk via: https://www.surveymonkey.com/r/VSB-Jamaica 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required