De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) is verheugd om aan te kondigen dat TotalEnergies recentelijk is toegetreden als lid van onze vereniging. Wij heten TotalEnergies van harte welkom en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking.

Over TotalEnergies in Suriname
TotalEnergies is sinds 2019 actief in Suriname, met name in Blok 58, waar vijf belangrijke ontdekkingen zijn gedaan. Sinds 2023 is het bedrijf ook bezig met exploraties in Blokken 6 en 8. De activiteiten van TotalEnergies in Suriname tonen hun vertrouwen in en toewijding aan de ontwikkeling van onze natuurlijke hulpbronnen en economische groei.

Over TotalEnergies
TotalEnergies is een wereldwijde multi-energie onderneming die energie produceert en op de markt brengt, waaronder olie en biobrandstoffen, aardgas en groene gassen, hernieuwbare energie en elektriciteit. Met meer dan 100.000 medewerkers wereldwijd, zet TotalEnergies zich in voor energie die steeds betaalbaarder, schoner, betrouwbaarder en toegankelijker is voor zoveel mogelijk mensen. Actief in bijna 130 landen, plaatst TotalEnergies duurzame ontwikkeling in al haar dimensies centraal in haar projecten en operaties, met als doel bij te dragen aan het welzijn van mensen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required