De 54e jaarlijkse vergadering van de Board of Governors van de Caribische Ontwikkelingsbank vindt plaats van 17 tot 20 juni 2024 in Ottawa, Canada. Dit evenement brengt de hoogste besluitvormingsorganen van de Bank, thought leaders, innovators, academici, bedrijfsleiders, beleidsmakers en overheidsfunctionarissen samen voor essentiële discussies over kwesties die cruciaal zijn voor de duurzame ontwikkeling inspanningen in de Caribische regio.

Onder het voorzitterschap van De Hooggeachte Ahmed Hussen, Minister van Internationale Ontwikkeling van de Canadese regering, staat de jaarlijkse vergadering van 2024 in het teken van “Partnerschappen voor Veerkrachtige Welvaart”. Dit thema benadrukt de inzet van de Bank en haar lidstaten om samen te werken aan veerkrachtige welvaart, waarbij de nadruk ligt op de noodzaak om meer holistische maatstaven voor duurzame en veerkrachtige ontwikkeling te ontwerpen en te adopteren, evenals het mobiliseren en katalyseren van de benodigde kapitaalbronnen.

De jaarlijkse vergadering omvat een reeks seminars en andere fora die strategisch zijn ontworpen om belanghebbenden samen te brengen en oplossingen te bedenken voor dringende regionale vraagstukken.

De openbare evenementen zullen live worden gestreamd via de kanalen van de CDB: LinkedIn, Facebook, en YouTube.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required