Virtueel SDG Global Business Forum: Samenwerken voor zakelijke impact en transformatie

Het SDG Global Business Forum 2024 zal virtueel plaatsvinden, gelijktijdig met het High-Level Political Forum on Sustainable Development (HLPF), het centrale platform van de Verenigde Naties voor de opvolging en beoordeling van de SDG’s. Dit jaar zal het Forum speciale nadruk leggen op de SDG’s die diepgaand worden beoordeeld, namelijk Doel 1 (Geen armoede), Doel 2 (Geen honger), Doel 13 (Klimaatactie), Doel 16 (Vrede, recht en sterke instituties) en Doel 17 (Partnerschappen om doelstellingen te bereiken).

Het Forum zal tevens dienen als een belangrijk moment voorafgaand aan de Summit of the Future in september, waarbij bedrijfsinzichten worden verzameld rond cruciale onderwerpen voor een hernieuwd multilateraal systeem dat beter gepositioneerd is om een positieve impact op het leven van mensen te hebben.

Registreer nu

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required