In oktober 2024 biedt het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) in samenwerking met SLIM Quality Consulting Group een online opleiding aan, getiteld “Kwaliteitsmanager in de praktijk”. Deze training, die loopt van 7 oktober tot 13 december 2024, is bedoeld voor professionals in zowel de Food- als Non-Food sector. Deelnemers leren hoe ze een effectief kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) kunnen implementeren, onderhouden en verbeteren binnen hun organisatie.

Een KMS helpt organisaties om de kwaliteit van hun bedrijfsvoering te waarborgen en continu te verbeteren, wat essentieel is om te voldoen aan de steeds strengere eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en voedselveiligheid. De training behandelt onderwerpen zoals het opstellen van voedselveiligheids- en kwaliteitsplannen, ISO 22000:2018 en ISO 9001:2015 normen, HACCP, en risicomanagement.

Na voltooiing van de training ontvangen deelnemers een nationaal erkend certificaat, mits ze minimaal 70% van de lessen hebben gevolgd. De opleiding biedt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden door middel van opdrachten, bedrijfsbezoeken en examens.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de SSB of SLIM Quality Consulting Group.

Courseoverview KMS OKT-DEC 2024

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required