De VSB organiseerde op 16 januari 2023 in samenwerking met Assuria Verzekeringen, een algemene sessie over de Wet op Bruto Toegevoegde Waarde. Assuria Verzekeringen, vertegenwoordigd door CEO Mario Merhai deed de opening van deze bijeenkomst, door een blik te werpen op hoe Assuria Verzekeringen zichzelf heeft voorbereid op de Wet. De avond werd verder ingeleid door Ernst & Young, die inging op de inhoud van de wet. De bijeenkomst werd vervolgens afgesloten met een vragenronde, waar de Belastingdienst, vertegenwoordigd door (Directeur Belastingen) Ismael Kalaykhan, in ging op vooraf ingestuurde vragen en vragen uit de zaal. Op 19 januari 2023 organiseert de VSB vervolgens een informatiesessie voor medewerkers van financiële afdelingen. De avond werd begeleid door Kimberly Schreuders van Ernst & Young en Stanley Esajas, Belastingadviseur van de VSB. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required