Op vrijdag 27 januari 2023 vond de lancering plaats van de eerste editie van de Who’s Who in Suriname Business Guide. De Who’s Who in Suriname Business is een partnership tussen Creative Tech Hub Caribbean (Suriname) en ActionINVEST Caribbean (Guyana). 

Het biedt bedrijven een platform om zich nationaal, regionaal en internationaal te profileren met als doel meer klanten, samenwerkingspartners en potentiële investeerders aan te trekken en ook het bedrijf en personeel te  profileren onder de Business community in de regio.

De 2 samenwerkende bedrijven hebben elkaar gevonden op de gemeenschappelijke visie “Ontwikkelen van een Developed Caribbean’ waarbij de core aspecten van onze samenwerking zijn: 

  1. Private sector groei realiseren (resulteert o.m. in meer werkgelegenheid, groei van ondernemingen)

Hiervoor heeft men het platform Who’s Who en Network in Action platform. 

  1. Arbeid potentieel verhogen – Human Capital Development realiseren (noodzakelijk voor groei van bedrijven en groei van ondernemerschap). Hiervoor bieden zij een scala aan trainingen, coaching en mentorshipprogramma’s aan. 

Meer weten over Who’s Who in Suriname Business: https://www.whoswho.sr/ 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required