Op 11 februari 2023 is de eerste Leergang Leiderschap die is verzorgd door de Academie voor Leadership afgerond.

De deelnemers aan het woord: “het was vernieuwend, het was verfrissend en heeft onze ogen geopend, het was intensief, veel oude gewoonten afleren en de nieuwe aanpak eigen maken, we hebben geleerd wat het belang is van integriteit, van loyaliteit, van de rol en impact van de leider voor de organisatie.

Communicatie is echt anders dan praten, het doet ertoe wat je zegt, hoe je een boodschap formuleert en nog vele andere zaken die relevant zijn voor nieuw leiderschap, maar ook hoe je het maximale uit je team haalt en nog vele andere zaken”

De nieuwe leiders staan klaar om een rol in de transitie van Suriname op zich te nemen en zij vormen het nieuwe netwerk dat Suriname nodig heeft.

Deelnemers veel dank voor jullie participatie en actieve houding. Het is jullie serieus om de positieve veranderingen te brengen
Alle succes!!

De volgende leergang start op 18 mei 2023. Aanmelden kan via onze website:  www.academievoorleadership.com

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required