Op 15 maart 2023 werd tijdens de award ceremony van Caribbean Shipping Association (CSA) het “Ludlow Stewart Container Port of the Year 2022” award overhandigd aan N.V. Havenbeheer Suriname – Suriname Port Management Company, voor de best multi purpose terminal in het Caraïbisch gebied.

| Deze mijlpaal is een joint effort geweest van Havenbeheer en de twee terminal operators in Suriname, t.w. DP World Paramaribo en N.V. VSH Transport. Zij hebben de afgelopen jaren een unieke partnerschap ontwikkeld en hierdoor een solide basis gelegd voor de prestaties van container terminals in Suriname. 

VSB feliciteert alle haven-stakeholders en de Surinaamse gemeenschap met deze mijlpaal. Deze prestigieuze onderscheiding symboliseert de hoop en het bewijs dat wij, als kleine gemeenschap, ook succesvol kunnen zijn als natie, als wij ons richten op één verenigd doel; om de handelsstroom in Suriname te waarborgen.

Foto: DP World

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required