On the 25th of April 2023, AethiQs is organizing the International Conference Financial Industry in Paramaribo in collaboration with Interpoint Caribbean, Skills Academy BV, the CRO Institute and de Vereniging van Economisten in Suriname (VES), aimed at professionals working in pension-, insurance-, banking- and regulation industry in Suriname and the Caribbean.

Increase your value of relevance by attending these sessions and sign up for an exclusive consultation with Dr. Vijay Gangadin MBA, founding partner of strategic advisory firm AethiQs. Featuring several notable speakers from Suriname, Caribbean and The Netherlands.

Click here for the programme and registration

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required