Het Surinaams Standaarden Bureau biedt in samenwerking met Polyformis consultants een scala aan trainingen voor het jaar 2023. In de maand april gaat het bureau alvast van start met de opleiding kwaliteitsmanager in de praktijk voor zowel de food- als de non-food sector. Deze kwaliteitsmanager in de praktijkopleiding is gebaseerd op het ISO kwaliteitsmanagementsysteem.

Daarnaast worden ook de trainingen Inleiding Voedselveiligheid, HACCP, ISO 9001 en ISO 22000 aangeboden.  Met het aanbieden van deze trainingen wordt getracht de kwaliteitscultuur van bedrijven en organisaties te verbeteren. 

Naast de reguliere trainingen is het ook mogelijk om in-company trainingen aan te vragen. Bij de in-Company trainingen biedt het SSB tailor made trainingen aan die passen binnen de operations van het bedrijf. Er wordt een directe link gemaakt tussen de vereisten uit verschillende standaarden, en hoe dat vertaald moet worden naar de praktijk.

Behalve de trainingen, zijn er ook andere diensten waarvoor men terecht kan bij het Surinaams Standaarden Bureau. Klanten kunnen er wezen voor een barcode, etiketcheck, opkopen van standaarden, Certificate of freescale en ISO register registratie.

 Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.ssb.sr  of een mail sturen naar: info@ssb

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required