Op donderdag 9 februari is de eerste leergang leiderschap van start gegaan. Deze leiderschapsleergang wordt georganiseerd door de Academie voor Leadership van Prekash Ramsingh en Winfried Meyers.

De eerste dag is de voorbode van een intensieve training waarbij deelnemers niet alleen de algemene tools aangereikt krijgen over het begrip leiderschap. Integendeel, ze worden ook met zichzelf geconfronteerd en hun relatie met de omgeving.

Onder begeleiding van de professionele leiderschaps coach dhr. Toon van Mierlo worden openhartige gesprekken gevoerd waarbij diepgaand ingegaan wordt op de persoonlijke leiderschaps competenties en de toepassing van deze. De deelnemers zijn tot dusver zeer content omdat vanwege de kleinere groeps aanpak de impact meteen voelbaar is. Dit weekend wordt de eerste fase van leergang afgerond en volgt het persoonlijke coachings traject.

De volgende leergang start 18 mei.

Lees hier meer…

Tell us: Which SDGs most appeal to your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

WHEN IS IT THE RIGHT TIME FOR MY BUSINESS TO CONTRIBUTE TO THE SDGS?

View Results

Loading ... Loading ...

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required